Doğu Perinçek: Türkiye-Rusya anlaşması dünya tarihinin önünü açtı

Vatan Partisi Genel başkanı Doğu Perinçek, Türkiye ile Rusya'nın İdlib anlaşmasını " dünya tarihinin önünü açan bir olay” olarak değerlendirdi. Balıkesir’de partisinin ilçe kurultayında konuşan Perinçek, İdlib tuzağının bozulmasında Vatan Partisi'nin rolüne dikkat çekti.

Abone ol

“Amerika’nın İdlib tuzağını bozduk” dedi. Türkiye ile Rusya’nın anlaşmasını, dünya tarihinin önünü açan bir olay olarak yorumladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek partisinin Balıkesir 6 Eylül İlçe Kurultayı’nda konuştu. Gündeminde Türkiye’nin Rusya ile vardığı İdlib anlaşması vardı.

Perinçek, Türkiye’nin Atlantik sisteminde refah içinde yaşayamayacağını belirtti; “İdlib olayı ile Türkiye Asya’daki onurlu yerine yerleşti" dedi.

Türkiye’nin Vatan Partisi birikimiyle çözülebilecek sorunlarla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Perinçek, önümüzdeki dönemde hükümetlerde görev paylaşacaklarını ifade etti.

Genel Kurul’da 6 Eylül İlçe Başkanlığı’na Ali Gürlek seçildi.

HABER-KAMERA: AKIN KARA

ulusal.com.tr

Asya Rotası CHP'yi rahatsız etti Gündem Ali Babacan kuruluş dilekçesini verdi! Abdullah Gül ile ters düştü Gündem EYT'den Kadınlar Günü paylaşımı Gündem FETÖ'nün 'izdivaç abisi' Burak Okuç ByLock'a 30 bin kez bağlanmış Gündem