Son dakika haberleri... Manisa Akhisar'da deprem! İzmir ve Balıkesir'de deprem (28 Şubat 2020 son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Manisa Akhisar'da saat 23:47'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Deprem İzmir ve Balıkesir'de de hissedildi

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Manisa Akhisar'da saat 23:47'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Deprem İzmir ve Balıkesir'de de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin derinliğini 11 kilometre olarak açıkladı.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı: 1 silah arkadaşımız şehit oldu, 2 asker yaralı Gündem TBMM'den ortak deklarasyon: Çözümün siyasi yöntemlerle olması gerektiğini ifade ediyoruz Gündem TGB'den idlib mesajı Gündem Erdoğan'dan Merkel ile İdlib görüşmesi Gündem