5 milyon ev daha aydınlansın: Ulusal Kanal kampanyası için bileziklerini bağışladı

Türkiye'nin milli kanalı Ulusal Kanal'ın 5 milyon ev daha aydınlansın diyerek başlattığı atılım kampanyasında Tivibu hedefi tamam. Sırada Digiturk var. Devam eden kampanyaya destekler gelmeye devam ediyor. Adana'da Vatan Partisi üyesi bir ev hanımı Ulusal Kanal'ın Digitürk'e girmesi için çeyizindeki bileziklerini bağışladı. İzliyoruz.

Abone ol

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Ulusal Kanal'ın 5 milyon ev daha aydınlatması için başlatılan kampanya tüm hızıyla sürüyor. Toplumun her kesiminden büyük fedakarlıklar gelmeye devam ediyor.

Türkiye'nin Milli Kanalı Ulusal Kanal'ın 5 milyon ev daha aydınlansın diyerek başlattığı atılım kampanyasında ilk hedefe ulaşıldı.

Yılbaşı gecesi itibariyle Ulusal Kanal Tivibu abonelerine ''merhaba'' dedi. Şimdi sıra Digiturk'te!

Vatan Partisi Çukurova İlçe Başkanlığı üyesi bir ev hanımı, Ulusal Kanal'a çeyizindeki bileziklerini bağışladı.

Adının açıklanmasını istemeyen Ulusal Kanal gönüllüsünün bağışını, Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi ve Çukurova İlçe Başkanı Rıza Beke duyurdu.

Rıza Beke, Ulusal Kanal'ın önemini vurguladı. Yapılan fedakarlıkların Türkiye'nin aydınlanma mücadelesine katkı sağladığını belirtti.

11 Ocak 2021 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya 10 Ocak 2021 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi oyuncuları kim? Medya 9 Ocak 2021 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya