Terör örgütünün yeni tüneli tespit edildi! İşte görüntüleri

Suriye'de PKK'dan arındırılan noktalara arama tarama çalışmaları devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Tel-Abyad'da PKK'ya ait bir binanın içine açılan tünel tespit edildiğini açıkladı

Abone ol

Suriye'nin Tel Abyad şehrinde PKK terör örgütüne ait bir tünel daha bulundu. Görüntüleri Milli Savunma Bakanlığı paylaştı.

Komandolar, Barış Pınarı Harekât bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Tel-Abyad'da terör örgütü PKK'ya ait bir binanın içine açılan tünel tespit edildi.

Tünelin karargâh olarak kullanıldığı değerlendiriliyor. Daha önce de Tel Abyad ve Rasulayn'da PKK'ya ait çok sayıda tünel ve sığınak bulunmuştu.

Terör örgütü PKK, Suriye'nin kuzeyinde sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Şanlıurfa'nın karşısındaki Tel Abyad’da pazar yerine bombalı saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. En az 10 sivil hayatını kaybetti.

Yaralılar Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki hastanelere kaldırılırken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Saldırı sonrası sınır hattında yoğun önlem alındı.

Saldırıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı açıklama yaptı. Açıklamada "Tel Abyadlı masum sivillere yönelik bombalı terör saldırısı yapan eli kanlı PKK/YPG’li teröristlerin bu insanlık dışı saldırısını en sert şekilde kınıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

ulusal.com.tr

Nihat Bekçe'yi özlemle anıyoruz Gündem Son dakika haberleri! Bütün köy halkı anaokulu öğretmeni Seçil Yıldız Gedikbey'e siper oldu Gündem Son dakika haberleri! Doğu Perinçek: Seçil öğretmenler, Türkiyemizin göz bebekleridir Gündem Son dakika haberleri! Şehir Hatları seferleri 1 saat yapılamadı Gündem