Konvoy halinde çıktılar! Özel harekat da destek verdi

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Ankara merkezli 4 ilde terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlediği operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda haklarında yakalama kararı olan 16 kişi için Ankara polisi Ankara merkezli olmak üzere 4 ilde operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonda 11'i Ankara ve 1'i Hatay'da olmak üzere toplam 12 kişi gözaltına alındı. 4 kişinin firari olarak arandığı öğrenildi.

İHA

İSTANBUL'DA OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri sabaha karşı Küçükçekmece'de hava destekli operasyon yaptı. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri terör örgütlerine yönelik hava destekli operasyonlarını sürdürüyor.

Operasyon Sabah 05:00 sularında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yapıldı. Önceden belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı.

Opersyona özel harekat timleri ve helikopterleri de destek verdi. Operasyonlar sırasına geniş güvenlik önlemleri alındı. Çeşitli noktalara TOMA ve Akrep adı verilen zırhlı araçlar konuşlandırıldı.

Küçükçekmece'de de çeşitli adreslerde aramalar devam ediyor.

Polise bombalı ve silahlı saldırı Yurt Doğu ve Güneydoğu karanlığa gömüldü Yurt Karakola saldırı! Çok sayıda zırhlı araç sevk edildi Yurt Teröristler jandarma karakoluna saldırdı Yurt