Amiral Soner Polat'tan kritik uyarılar

15 Temmuz Amerikancı darbe girişimi sonrası, Türkiye'deki terör saldırılarında artış yaşandı. Peki bu saldırılar ne anlama geliyor ve saldırıların önlenmesi için devlet ne yapmalı? İşte bu sorulara yanıt, Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı emekli Tümamiral Soner Polat'tan geldi. Polat, terörle mücadele için kritik uyarılarda bulundu.

Abone ol

Amerika destekli Fethullahçı darbe girişimi sonrası Türkiye'deki terör saldırıları arttı. Sadece dün geceden bu yana Van, Elazığ ve Bitlis'te 3 bombalı saldırı yaşandı.

Peki bu saldırılar ne anlama geliyor? Bu soruya yanıt Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı emekli Tümgeneral Soner Polat'tan geldi.

ABD destekli saldırıların devam edeceğini belirten Polat, terör eylemlerinin bir sonraki aşamasını anlattı.

Saldırıları önleyecek en önemli formül güçlü bir istihbarat. Bunun için de MİT'in yeniden düzenlenmesi ve bölge ülkeleriyle işbirliği şart.

"Devlete büyük görev düşüyor" diyen emekli Tümamiral Soner Polat, saldırıları önlemek için yapılması gerekenleri sıraladı.

Polat, TSK'nın yapısını bozan değişiklerin iptal edilmesini gerektiğini vurguladı.

Terörle mücadele için Türk Milleti'nin bir arada olması gerektiğini belirten emekli Tümamiral devleti yönetenleri uyardı.

Haber: Deniz Adalı

Kamera: Canberk Hazar

ulusalkanal.com.tr

100’ü aşkın kurumu özelleştirmeyi hedefleyen madde tasarıdan çıkartıldı Gündem AKP, CHP ve MHP temsilcileri bugün bir araya geldi Gündem Sahure Öksüz yakalandı Gündem 8 darbecinin sığınma taleplerine ilişkin mülakatlar alınıyor Gündem