Tez Koop İş Genel Kurulu toplandı

Tez Koop İş Sendikası 11'inci Olağan Genel Kurulu Ankara'da toplandı. Kurultayda adil bir vergi düzeni talep edildi, Türk İş'in kıdem tazminatı konusundaki kırmızı çizgisi hatırlatıldı

Abone ol

Kıdem kararı hatırlatıldı, vergi düzeninde adalet istendi.

Türk İş konfederasyonuna bağlı Tez Koop İş Sendikasının 11'inci Olağan Genel Kurulu'na emek mücadelesine ilişkin verilen mesajlar damga vurdu.

Ankara'da bir otelde yapılan Genel Kurulda, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak önemli mesajlar verdi. İşçiler için hayati öneme sahip konulara çözüm bulunamadığını ifade etti Kavlak. Vergi adaletinin sağlanması konusundaki taleplerini yineledi.

Kavlak, kıdem tazminatı konusunda da her çalışma yılı için 30 gün yerine 21 günlük tazminatın hesaplanacağını hatırlattı.

Tez Koop İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu da emek mücadelesinin büyümesi gerektiği mesajını verdi.

Olağan Genel Kurula, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç da katıldı.

ulusal.com.tr

Yine Hugo Boss yine yıkım Ekonomi Düzce'de sendikaya üye olan 7 işçi daha işten kovuldu Ekonomi AKP'li Binali Yıldırım itiraf etti: İşsizlik var, ekonomik sıkıntı var! Onda da haklısınız Ekonomi Evren Devrim Zelyut'tan dolar değerlendirmesi: Dolar kuru neden yükseliyor? İşte iki gerekçe! Gözler Erdoğan'ın Trump'a verdiği Golan Tepeleri yanıtına çevrildi Ekonomi