Lice'de şehit sayısı 3'e çıktı!

Lice ilçesinde akşam saatlerinde çıkan çatışmada 2 asker daha şehit oldu. Öğle saatlerinde aynı bölgede çıkan çatışmada uzman çavuş Muhammet Tufan'ın şehit olmuştu.

Abone ol

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde öğle saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan ve uzman çavuş Muhammet Tufan'ın şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı çatışmanın ardından bölgede akşam saatlerinde çatışmalar yeniden şiddetlendi. Saat 21.00 sıralarında aynı bölgede yaşanan çatışmada 2 asker daha şehit oldu. Şehit olan askerlerin sayısının 3'e yükseldiği bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi. Şehit askerleri için sabah saat 09.00'da Diyarbakır Asker Hastanesi'nde uğurlama töreni düzenlenecek.

VALİ AKSOY: "3 ASKER ŞEHİT, 3 ASKER YARALI"

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, bölgedeki olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, Lice kırsalındaki çatışmaların devam ettiğini belirterek, "Çatışmalarda 3 askerimiz şehit, 3 askerimiz de yaralı. Öldürülen PKK'lıların sayısı konusunda henüz bir net bir bilgi elimde yok. Gün boyu çıkan çatışmalarda Diyarbakır-Bingöl karayolunu hendek kazarak ulaşıma kapatan PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatmıştık. Yol güvenliği sağlandı; kırsal alanda operasyonlar sürüyor" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Türkiye'den sert tepki Gündem Davutoğlu görevi iade etti! Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama Gündem Nafiz Zorlu hakkında suç duyurusu Gündem CHP’nin 44 eski il başkanı parti yönetimine bayrak açtı Gündem