Karadenizli iş adamlarından Ulusal Kanal'a özel açıklamalar: Hepimiz vatan için ölmeye hazırız

Güneydoğu’da sıkışan terör örgütü PKK, Karadeniz bölgesinde eylem yaparak Türk-Kürt çatışması planladı ancak tutumadı. Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yapan Karadenizli İşadamları Derneği Başkanı Murat Camadan, “Hepimiz bu vatan için ölmeye hazırız” dedi. Camadan, “Türk ordusunun bir yanı da bizleriz, tüm Karadenizliler terörü bölgemize sokmamak için canla başla mücadele ederiz” ifadesini kullandı.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı, terör örgütü PKK’nın tuzaklarını bozuyor.

Karadeniz İşadamları Derneği Başkanı Murat Camadan bu sözlerle teröre karşı verilen mücadeleyi destekledi. Camadan, terör örgütü PKK’nın son 9 ayda 5 kez eylem yaptığı Karadeniz’e terörü sokmayacaklarını söyledi.

Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla terörün iyice köşeye sıkıştığını söyleyen işadamı Camadan, TSK ve Emniyet güçlerine destek verilmesi gerektiğini söyledi.

PKK’nın dış destekli olduğunu vurgulayan Karadenizli İşadamları Derneği Başkanı teröre karşı birlik mesajları verdi.

Haber: Cem Bayan

Kamera: Barış Yurteri

ulusalkanal.com.tr

Emniyet'te YDK kararları açıklandı Gündem Emniyet'te YDK kararları açıklandı Gündem Vatan Partisi heyeti; Kilis'te ticaret, esnaf ve kasap odasıyla görüştü Gündem Vatan Partisi heyeti; Kilis'te ticaret, esnaf ve kasap odasıyla görüştü Gündem