Erdoğan: İç güvenlik paketi çıkmazsa seçim silahların gölgesinde olur

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iç güvenlik paketi ve başkanlık sistemine dair de önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, iç güvenlik paketinin yasalaşmaması durumunda seçimlerin Doğu ve Güneydoğu'da silahların gölgesinde geçeceğini belirtti. Seçimlerde de başkanlığın oylanacağını söyledi.

Abone ol

"İç güvenlik paketi çıkmazsaseçim silahların gölgesinde olur"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bir türlü Meclis Genel Kurulu'na gönderilemeyen iç güvenlik paketiyle ilgili yorumu bu oldu. Erdoğan, görüşmeleri 2 kez ertelenen paketin yasalaşmaması durumunda seçimlere silahların dahil olacağını söyledi.

Latin Amerika ziyareti sırasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, HDP'nin "barajı aşamazsak hükümet düşünsün" açıklamalarına da değindi. İç güvenlik paketiyle PKK'nın terör eylemlerinin de önünde geçileceğini ifade etti.

Erdoğan, Haziran'daki seçimlerde başkanlık sisteminin oylanacağını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

'Kılıçdaroğlu, direnme talimatını Pensilvanya'dan alırsan hesabını sorarız' Gündem Madende cankurtaran "Tahlisiye ekipleri" komando gibi yetişiyor Gündem CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açık çağrı! Gündem Tayyip Erdoğan'dan hükümete ince mesajlar Gündem