Başbakan Binali Yıldırım Güney Kore'de

Başbakan Binali Yıldırım Güney Kore'de. Yıldırım önce Güney Kore Başbakanı Lee Nak-Yeon, ardından Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-In ile biraraya gelecek.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım Güney Kore Başbakanı Lee Nak-Yeon'un daveti üzerine eşi Seniha Yıldırım ile Güney Kore'nin Busan şehrine gitti.

Başbakan Yıldırım'ı Gimhae Uluslararası Havalimanı’nda Türkiye’nin Seul Büyükelçisi Arslan Hakan Okçal ve Türkiye’nin Busan Fahri Konsolosu Park Sa Ick ile Busan Yerel Yönetimi Dış İlişkilerden Sorumlu Büyükelçi Hong Sung Hwa karşıladı.

Başbakan,Güney Kore Başbakanı Lee Nak-Yeon, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-In ve Ulusal Meclis Başkanı Chung Sye-kyun (Çung - Saykun) ile biraraya gelecek.

Görüşmelerde siyasi, ekonomik, ticari, kültürel işbirliğinin yanı sıra terörizm ile mücadele, bölgesel ve uluslararası konuların da ele alınacacağı belirtildi.

ulusal.com.tr

6 Aralık 2017 Çarşamba yarın Kütahya'da okullar tatil mi Gündem Meteoroloji uyardı, İstanbul'a kar geliyor (hava durumu) Gündem İstanbul'da 3 milyon lira vurgu yapan çeteye operasyon Gündem BDDK sadece iki kişiden oluşuyor Gündem