Kırmızı et fiyatlarındaki artış tüketiciyi tavuk etine yönlendiriyor

Kırmızı et fiyatlarındaki artış tüketiciyi tavuk etine yönlendiriyor. Sofralarımızın sağlıklı ve ucuz protein kaynağı tavuk, artık restaurantlarda daha ön planda yer alıyor.

Abone ol

Hesaplı, besleyici ve ucuz... Tavuk eti restaurantlarda artık daha ön planda ve birçok farklı tavuk lezzeti pişiriliyor.

Türk halkının son yıllarda tavuğa gösterdiği ilginin artması, ülkemizi dünyanın sayılı tavuk üreticileri arasına soktu.

Yükselen bu ilgi, ülke sınırlarının ötesine taştı.

Siz de farklı soslar ve yöntemlerle daha lezzetli ve besleyici hale gelen tavuk yemeklerini deneyebilirsiniz.

ulusal.com.tr

Borsa günü düşüşle tamamladı Ekonomi Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını 1079 liradan, çeyrek ise 263 liradan satıldı Ekonomi TÜSİAD tarafından "Gıda Atık ve Kayıp Etkinliği" düzenlendi Ekonomi Merkez Bankası'nın beklenti anketi açıklandı! İşte yıl sonu dolar tahmini... Ekonomi