96 Saat filminin konusu nedir? Kızını kurtarmaya çalışan bir babanın hikayesini anlatan filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek?

Bu akşam atv ekranlarında saat 20.00'de yayınlanacak olan 96 Saat filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

Artık emekli olmuş bir CIA ajanı olan Bryan, eski yeteneklerini yeniden hayata geçirmenin derdine düşmüştür. Zira, görüşemediği kızının kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında hiçbir şey yapamadan dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir?

Kâbus gibi bu durumu tersine çevirmek için Bryan harekete geçecektir. Ancak beyaz kadın ticareti ile uğraşan bu çetenin elinden kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman vardır. Bununla birlikte bir önemli sorun daha vardır. Bryan'ın kendisinin Los Angeles'te, kaçırılan kızının ise Paris'te olması olayları iyice içinden çıkılamaz bir hale sokar.

Filmin oyuncu kadrosunda; Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Xander Berkeley, Katie Cassidy, Olivier Rabourdin, Leland Orser ve Jon Gries yer alıyor.

96 SAAT FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 7 Haziran Pazar 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 7 Haziran Pazar 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor'da yeni takım oyunları saat kaçta? Medya FOX yayın akışı...7 Haziran Pazar 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Güler Misin Ağlar Mısın ve Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn saat kaçta? Medya 7 Haziran Pazar 2020 Show yayın akışı... Show ekranlarında bu akşam ne olacak? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı saat kaçta ekranlara gelecek? Medya