Bakan açıkladı: Hazine Müsteşarlığına o isim atandı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı Dünya Ekonomik Forumunda İsrail ve Rusya ile ilişkilerin normalleşmesiyle yatırımcı ilgisinin daha da artmasını beklediklerini kaydetti. Şimşek, Hazine Müsteşarlığı görevine de Osman Çelik'in atandığını açıkladı.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Çin'in Tianjin şehrinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda katıldı.

Global ekonomi panelinde değerlendirmelerde bulunan Şimşek, uluslararası yatırımcıların Türkiye'nin Rusya ve İsrail ile ilişkilerini iyileştirmesine çok olumlu baktığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Şimşek, ilişkilerin normalleşmesiyle yatırımcı ilgisinin daha da artmasını beklediklerini kaydetti. Mehmet Şimşek, vekaleten yürütülen Hazine Müsteşarlığı görevine atanacak ismi de açıkladı.

Yaklaşık iki yıldır boş tutulan Hazine Müsteşarlığı görevine Türkiye Finans Genel Müdürlüğü’nden istifa eden Osman Çelik getirildi.

Şimşek, eski Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik'in Hazine Müsteşarı olarak atanmasına ilişkin kararnameyi imzaladığını belirterek, "Çelik, özel sektör deneyimi olan başarılı bir ekonomist, hayırlı olsun" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Akit'teki bu köşe yazısını okuyunca 'işte Atatürk bu nedenle büyük insan' diyeceksiniz Gündem Başbakan Yıldırım: Türkiye ile Rusya arasındaki buzların çözülmesi sağlandı Gündem Ankara’da tarihi dava açıldı: 36 kişi sanık Gündem 'Son depremler gerilimin giderek arttığını gösterir' Gündem