Tekirdağ'da FETÖ üyelerine yönelik operasyon

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerine yönelik Tekirdağ merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ üyelerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında beyanlar bulunan 10 kişinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Tekirdağ, Şırnak, Hakkari ve Isparta'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 kişi yakalandı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan G.B, Z.K, İ.S, E.Ö. ve M.A.H'nin Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Samsun'da yakalanan ve ifadesi SEGBİS ile alınan Ö.Ç.'nin çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde yakalanan K.A. ile Hakkari'de yakalanan A.K.'nın ise bulundukları illerin emniyet müdürlüklerinde işlemlerinin devam ettiği, Isparta'da olduğu düşünülen S.Ç'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Bu arada Tekirdağ'da yakalanan S.Ç'nin ise Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bu kente gönderildiği kaydedildi.

Doğu Perinçek: Üreten Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz Gündem İki eski milletvekili hayatını kaybetti Gündem Cumhurbaşkanı adayı Perinçek: HDP ile ittifak 'apolet sökmeye' götürür Gündem NATO ve İsrail arasında Rusya çatlağı! Gündem