HDP'nin ''soykırım'' kışkırtmasına Vatan Partisi'nden sert tepki: HDP kapatılacak, PKK gömülecek

Vatan Partisi Genel Saymanı Serhan Bolluk Ulusal Kanal'a 23 Nisan’ı, İzmir Barosu'nun HDP ile yaptığı canlı yayını ve HDP'nin "soykırım" kışkırtmasını değerlendirdi.

Abone ol

TBMM Başkanımız Mustafa Şentop‘a millet olarak bir teşekkür borçluyuz diyen Bolluk, “Hakikaten 85 milyonu birleştiren bir eylem teklifinde bulundu ve büyük bir başarı ile bu eylem tamamlandı. Hayatımın en güzel zamanlarından birini yaşadım. Balkonlar süslenmiş herkes hazırlığını yapmıştı. Büyük bir heycan vardı muazzam bir duygu yükü hakim olmuştu.“ dedi.

İzmir Barosu'nun 23 Nisan’da HDP ile yaptığı canlı yayını değerlendiren Bolluk,”Bunların bağlı oldukları merkezler çöküyor. Bunların sistemi gözümüzün önünde eriye eriye yok oluyor. Bunların Türkiye’nin gelececeğine etkisi yok, son çırpınışları. CHP’nin bir 23 Nisan afişi var, bütün Amerikan çizgi film karakterleriyle doldurmuşlar. Dün İzmir’de Tunç Soyer bir geçiş yapıyor otobüste Çav Bella çalıyor. Böyle Türk olmayan, bu topraklara ait olmayan, halkına milletine yabancı bir zihniyet. En son bİr takım belediyeler bunların eline geçti maalesef İmamoğlu olsun, Tunç Soyer olsun. Bu İzmir Barosu'nda da CHP’nin o genel merkezinden güç alan bir zihniyet var. Bunların sistemi çöküyor.” İfadelerini kullandı.

Türkiye’nin milli proje ataklarına dikkat çeken Bolluk, “Ben çok ciddi bir düşünce değişimi görüyorum. Zaten bu değişim vardı ama Korona buna gaz verdi. Tamamen milli, yerli, bu topraklara ait, türk olan bir bakış. Her alanda her bakımdan bunu gözlüyorduk fakat salgın sonrasında daha da netleşmeye başladı bu durum. İşçisiyle işvereniyle Türk iş dünyası bunun başını çekiyor. Savunma sanayimizde yüzde 80’e varan yerli oranına ulaştık, olağanüstü bir atak var. Amerikan Ford bizden solunum cihazı parçası alıyor kendisi yapamıyordu çünkü Türkiye’de çok hızlı bir şekilde yapıldı. Türkiye şimdi aşı ve ilaç üretimine başlıyor.” diye konuştu.

ABD Başkanı Trump’un, “Dezenfektanları vücudumuza enjekte edelim” önerisini hayretle karşıladığını söyleyen Bolluk, “Amerika artık böyle bir adam tarafından yönetilen bir ülke durumunda kaldı ki Trump aralarındaki en akıllısı. O coğrafyada artık akıl kalmadı. Akıl dışı olan herşey o tarafta akla ait olan her şey ise bu tarafta. Bu taraf neresi Avrasya Coğrafyası.” İfadelerini kullandı.

HDP’nin 24 Nisan’ı sözde "Ermeni Soykırımı" ilan etmesine cevap veren Bolluk, “Bunlar Türk Milletine düşmanlık yapmak üzere kurulmuş örgütlenmeler dolayısıyla bunların tek bir akibetleri olacak, kapanmak. Mesela HDP kapanıp gidecek PKK’da yerin dibine gömülecek başka bir seçenek yok. HDP en başta Güneydoğuda kaybediyor. Batı’da yükseliyor oyları o da CHP ve İYİ Parti sayesinde. CHP’de İYİP’te bütün taktiklerini, politikalarını HDP’yi desteklemek üzerine kurdular. Diyarbakır anaları canlarına okudu bunların. Devlet kapatamıyor HDP’yi ama Diyarbakır anaları kapatıyor.” diye konuştu.

Ulusal Kanal’ın Dayanışma Kampanyası için çağrı yapan Bolluk, “ Kanalınızın eski yöneticilerinden biri olarak sizinle beraber atıyor benim yüreğim. Ulusal Kanal’ın varlığı çok önemli. Bugün eğer milletimiz, sayın izleyicilerimiz gerçeği anlamak istiyorlarsa Ulusal Kanal’da, Aydınlık Gazetesi’ne bakarlar. Dolayısıyla bu dayanışma çağrısını gönülden destekliyoruz, bütün izleyicileri de katkı yağmaya davet diyorum. Ulusal Kanal buna değer.” dedi.

ulusal.com.tr

Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması: 10 gün içinde tamamlanacak Gündem AFAD: 32 bin 763 kişi tahliye edildi Gündem Perinçek: 23 Nisan devlet kurduğumuz devrim günüdür Gündem Ramazan davulcuları mesaiye başladı Gündem