Tarık Akan'ın vefatının ardından taziye mesajları yayınlandı

Tarık Akan'ın vefatının ardından taziye mesajları yayınlandı. Üzüntüsünü dile getirenler arasında siyasetçiler de var. İşte sosyal medyada Akan'ın vefatının ardından usta sanatçı için yazılanlar...

Abone ol

Karaciğer kanserine yenik düşen Türk sinemasının usta isimlerinden Tarık Akan için çok sayıda isim taziye mesajı yayınlandı.

Başbakan Binali Yıldırım mesajında “Türk sinemasının önemli isimlerinden Tarık Akan’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Tarık Akan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve bütün sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise “Oyunculuğu ve onurlu duruşuyla tüm sanatçılara örnek olmuş, Yeşilçam'ın usta ismi Tarık Akan'ı kaybettik... Mekanı cennet olsun.” dedi

Vatan Partisi'nin resmi hesabından yayınlanan taziye mesajında “Büyük sanatçı Tarık Akan'ı kaybettik. Yakınları ve sanat camiası başta olmak üzere tüm Türkiye'nin başı sağolsun.” ifadelerine yer verildi.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ “Bizleri Silivri'de hiç yalnız bırakmamış olan güzel insan, büyük sanatçımız Tarık Akan'a Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.” mesajını paylaştı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce “Hababam Sınıfı'ndan, Yol'dan, Maden'den, Canım Kardeşimden, Silivri barikatlarından duruşuyla, oyunculuğuyla Tarık Akan geçti, ruhu şad olsun.” dedi.

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu “Çok üzgünüm. Abim dediğim bir can, tok bir ses, güvenilir bir dost gitti. Mekanı cennet olsun.” idadelerini kullandı.

Emekli Amiral Semih Çetin “Tarık Akan. Yürekli insan. Büyük sanatçı. Devrimci. Adam gibi adam. Kaybettik. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan ise “Silivri barikatlarını omuz omuza yıktığımız, Atatürk aşığı, büyük usta...Uğurlar olsun... Levent Kırca seni bekliyor.” mesajını paylaştı.

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz mesajında “Hepimiz onun can kardeşiydik.. Tarık ağabey bizim için camları kıracak, barikatları yıkacak.. Sonsuza dek...” dedi.

Vatan Partisi Öncü Gençlik de “Devrimci gençliğin ağabeyi Türk milletinin sevgilisi; Yeşilçam efsanesi, Cumhuriyet aydını Tarık Akan uğurlar olsun.” ifadeleri ile üzüntüsünü dile getirdi.

Ali Sunal "Güle güle kalbi de yüzü kadar yakışıklı abim. Tek tesellim iki kardeş kavuştunuz. Nur içinde yat…" şeklinde yazdı.

ulusalkanal.com.tr

Başbakan Yıldırım'dan Tarık Akan için başsağlığı mesajı Gündem Mardin'de PKK'lı teröristler sivil aracı taradı Gündem İstanbul'da okulların açılacağı gün bu saatlerde toplu taşıma ücretsiz Gündem Üçüncü dünya savaşı çıkar mı? Gündem