Bölücü teröre ve sosyal medyadaki bozgunculara yangın bölgesinden yanıt

Antalya Manavgat'taki yangında vatandaşlar, ülkemizin dört bir yanından gelen yangınla mücadele ekiplerine omuz veriyor. Yangın seferberlik toplanma alanında bir araya gelip, orman emekçilerine destek vermek üzere yangın bölgesine ulaşıyorlar. Ekiplerin gücüne güç katıyorlar. Onlar yangını çıkartan PKK terör örgütüne, işbirlikçilerine ve sosyal medyadaki bozgunculara öfkeli. Ancak bunun ötesinde 'hiçbir gücün milletin birliğini ve vatanın bütünlüğünü parçalayamayacağını' vurguluyorlar.

Abone ol

Terör örgütü PKKormanları yakıyor. Devlet ve millet el ele vererek yangınları söndürüyor. Bölücü teröre, Büyük Türkiye'nin gücü ile geçit verilmiyor.

Antalya Manavgat'taki yangını kontrol altına alma çalışmaları aralıksız sürüyor. Helikopterler, uçaklar, arazözler, su tankları, dozerler, daha nice araç ile alevler söndürülmeye çalışılıyor. Ve tabi insan gücü… Orman emekçileri canla başla mücadele ediyor. Onlara omuz, Torosların yiğitlerinden geliyor.

Vatandaşlar, ülkemizin dört bir yanından gelen yangınla mücadele ekiplerinin gücüne güç katıyor.

Vatandaşlar, Antalya-Konya kara yolu üzerinde yangın seferberlik toplanma alanında bir araya geliyor. Yangını kontrol altına almak için gece gündüz mücadele eden orman emekçilerine destek vermek için yangın bölgesine ulaşıyorlar. Bir taraftan bu mücadeleyi veriyor, bir taraftan da sosyal medyadaki bozgunculara, terör örgütü PKK ve yandaşlarına öfke duyuyorlar.

Orman köylüleri ormanların savunmasında yetki istiyor. Ormanların yeniden yetiştirilip korunması için destekleyici eğitimleri de almaya hazırlar.

Çardak Mahalle Muhtarı Ramazan Uygun, hiçbir saldırının Türk Milletine diz çöktürtemeyeceğini vurguladı.

Denizli Tavas'ta yangın Gündem AK Partili Ramazan Can: ''Kapatmada prosedür var, uymazsa hatırlatılır'' Gündem Wall Street Journal'dan Sezgin Baran Korkmaz yorumu Gündem Bahçeli'den "HelpTurkey" tepkisi Gündem