Koordinatların sırrı çözüldü!

ABD'nin son günlerde Ayn El Arap'a düzenlediği hava saldırılarında IŞİD noktaları isabetle vuruldu. ABD'nin koordinatları nasıl tespit ettiği anlaşıldı. Ayn El Arap'ta PYD'nin yanındaki Amerikalı uzman ekip yerden lazerle tespit yapıyor. Ardından da ABD jetleri işaretlenen noktaları vuruyor.

Abone ol

ABD uçaklarına koordinatlar nasıl gidiyor? İşte bu sorunun yanıtı ortaya çıktı.

Koordinatları PYD'nin yanında bulunan ABD'li uzman bir ekip savaş uçaklarına iletiyor. Bu bilgiyi hükümete yakın Star Gazetesi'den Ardan Zentürk yazdı. Bilgi istihbarat örgütlerine dayandırıldı.

Ayn El Arap'ta PYD'nin yanında Amerikalı uzman bir ekip görev yapıyor. Bu uzman ekip IŞİD mevzilerini lazer göstericiyle işaret ediyor ve pilotlar yanılmıyor. ABD'nin son günlerde yaptığı hava saldırıları bu sayede etkili oluyor.

Aydınlık Gazetesi de 1 Ekim günlü manşet haberinde PYD'nin Suriye'de Amerikan özel birlikleri Delta Force tarafından eğitildiğini duyurmuştu.

ulusalkanal.com.tr

Kendisini ateşe verdi Dünya Irak'ta deprem Dünya Ankara ziyaretine zaman bulamayan Putin, Kahire'ye mi gidiyor? Dünya Suriye'den AKP'ye yanıt: İhlaldir, izin vermeyiz Dünya