Fenerbahçe deplasmanda 2-1 mağlup etti

Lider Fenerbahçe, bu sezon 4. kez bir deplasman maçında, yine son dakika golüyle güldü. Kayseri Erciyesspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarını son dakika golleriyle kazanan sarı-Lacivertliler, Medical Park Antalyaspor’u 90. dakikada Moussa Sow’un golü ile 2-1 yendi. Fenerbahçe, en yakın rakibi ile puan farkını da 6’ya çıkardı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında lider Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Medical Park Antalyaspor'u son dakikada attığı golle 2-1 yendi.

Sarı lacvivertliler, en yakın takipçisi Kasımpaşa'nın puan kaybettiği haftada, karşılaşmaya hızlı başladı. Maçın 5'inci dakikasında Webo'nun golüyle öne geçen Fenerbahçe, yakaladığı net pozisyonlarını değerlendiremedi. Antalyaspor, 44'üncü dakikada Diaarra'nın golüyle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci devresi de tempolu başladı. Sarı-Lacivertliler tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenirken, kalesinde de kontra ataklardan gelişen pozisyonlarda tehlike yaşadı.

Ev sahibi takımda Diarra 89. dakikada mutlak gol pozisyonu değerlendiremedi. Dönen topta Musa Sow, oyuna sonradan giren Emenike'nin asistini gole çevirdi ve takımını 2-1'lik galibiyete taşıdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın toplantısına Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başladı

Tecrübeli teknik adam, her maçtan birşeyler öğrenerek ayrıldıklarını vurguladı.

Yanal, safta sonu Beşiktaş'la oynayacakları derbiye de değindi.

Maça kötü başladıklarını vurgulayan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2. yarıdaki oyundan memnun olduğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Fırtına tek atış Spor Son dakika Sow'u Spor Real Madrid'den ilginç bir yardım kampanyası Spor Bogdan Tanjevic ve Harun Erdenay Ulusal Kanal'da Spor