Açılışları miting yapan Erdoğan, Davutoğlu ile alanlara inecek

"Toplu açılış töreni" adı altında il il miting yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ile birlikte de miting yapacak. Erdoğan ve Davutoğlu, 22 Mayıs’ta Ordu - Giresun, 26 Mayıs’ta ise Hakkâri - Yüksekova havaalanlarının açılışlarını yapacaklar.

Abone ol

Seçim öncesi tam 35 ayrı açılış töreni ile örtülü miting yapma kararı alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 55 miting yapacak olan Başbakan Davutoğlu ile birlikte alanlara inecek.

AKP Sözcüsü Beşir Atalay, Erdoğan ve Davutoğlu’nun 22 Mayıs’ta Ordu-Giresun ve 26 Mayıs’ta Hakkâri-Yüksekova havaalanlarının açılışlarına birlikte katılacaklarını açıkladı.

Gazete yöneticileriyle görüşmesinde, Erdoğan - Davutoğlu ikilisinin ortak Sinop programı yapabileceğini de ima eden Atalay, 29 Mayıs’taki ‘Fetih’ kutlamalarına da ikilinin birlikte katılabileceklerini söyledi.

Açılım süreci mimarlarından biri olan Atalay, miting havasındaki açılış törenlerinde Erdoğan'ın açılım sürecinin bittiği şeklindeki söylemlerini de değerlendirdi. Beşir Atalay, Erdoğan'ın açıklamalarının bağımsız söylemler olduğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Zeki Alasya pazar günü toprağa verilecek Gündem AKP'de yeni kriz! Gül koz verdi! Gündem İşte Zeki Alasya’nın Aydınlık’a verdiği röportaj Gündem Eğit-donat çökmek üzere Gündem