CHP Genel Merkez’inde belediye başkanları zirvesi

Siyasette seçim sonuçları masaya yatırılıyor. CHP’li büyükşehir belediye başkanları, Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Ak Parti de yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek için Kızılcahamam’da kampa girecek

Abone ol

Yerel seçim sonuçlarına ilişkin partilerin değerlendirmeleri sürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Büyükşehir Belediye Başkanları ile Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

11 büyükşehir belediye başkanının katıldığı toplantıda, CHP’nin belediyecilik vizyonu ve hedefleri ele alındı.

Basına kapalı yapılan toplantının ardından bazı belediye başkanları açıklama yaptı.

Belediye Başkanları, CHP liderine Çubuk’ta şehit cenazesinde yapılan saldırıyı değerlendirdi.

CHP'li belediye başkanları, mayıs ayının ilk haftası parti genel merkezinde tekrar bir araya gelecek.

Öte yandan, Ak Parti de Kızılcaham’da istişare kampına giriyor.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı kampta, yerel seçim sonuçları değerlendirilecek.

26-27-28 Nisan'da düzenlenecek toplantılara, parti yöneticileri, belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkan vekilleri, il genel meclis başkanları ve kabine üyeleri katılacak.

ulusal.com.tr

chp
Ankara'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu Gündem YSK'dan yeni ara karar: 5315 kişi daha soruşturulacak! İyi Parti'den karara itiraz Gündem Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Murat Emre Gencebay'ı bıçakla yaralayan taksi şoförü tutuklandı Gündem Gri listedeki teröristler Hamit Aydoğan, Mehmet Reşat Tekin, Müslüm Irmak ve Mesut Aktaş öldürüldü Gündem