Barbaros Şansal'a uçaktan inerken saldırı

Abone ol

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle Kuzey Kıbrıs'tan sınır dışı edildi. Gece saatlerinde İstanbul'a gelen Şansal, uçaktan inerken kendisini bekleyen bir grubun saldırısına uğradı.

Saldırgan grubun elinden güçlükle kurtarılan Şansal, gözaltına alındı. Şansal, Türk Hava Yolları'nın 20.55 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gönderildi. Şansal'ın paylaşımlarından dolayı imza toplayan yüzlerce vatandaş, modacı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Gece saatlerinde İstanbul'a gelen Barbaros Şansal, uçaktan indiği sırada kendisini bekleyen bir grup tarafından saldırıya uğradı. Uluslararası Sivil Havacılık Kurallarına göre tamamen arındırılmış bölge olması gereken bir alanda saldırgan grubun elinden güçlükle kurtarılan Şansal gözaltına alınırken, saldırı anını kaydeden saldırganlar çektikleri görüntüyü sosyal medyada da paylaştı. Saldırganları arındırılmış bölge sayılan alana kimin aldığı ve saldırganların kim oldukları ise anlaşılmadı. Şansal'a saldıranlardan 8'inin ifadesinin alınıdığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Şansal, polis eşliğinde getirildiği Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şansal, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Tüp gaz satış merkezlerine kamera zorunluluğu Gündem Kargolara terör takibi gelecek! Gündem Reina'ya saldıran teröristin eşinin ifadesi ortaya çıktı Gündem Abdulkadir Selvi: DAEŞ’in askeri biriminden özel seçilmiş Gündem