TSK'dan önemli açıklama

PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde yapılan operasyonlarda 10 PKK'lı terörist öldürüldü

Abone ol

Güvenlik güçlerinin PKK'ya yönelik büyük operasyonu devam ediyor. Şırnak'ta devam eden operasyonlarda 10 PKK'lı terörist öldürüldü.

Güvenlik Kuvvetleri, Sur, Cizre ve Silopi'de PKK'lı teröristlere göz açtırmıyor.

22 gündür devam eden operasyonlarda 2 ilde toplam 280 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, " Şırnak'ın Cizre ilçesinde 8, Silopi'de ise 2 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi."

Operasyonlar kapsamında, Cizre'de 2 el yapımı patlayıcı, Silopi'de üç adet el yapımı patlayıcı imha edildi, üç barikat kaldırıldı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde ise 13 adet el yapımı patlayıcı imha edildi, bir barikat ve bir hendek kapatıldı.

Silopi'de küçük kandil olarak bilinen, Zap Mahallesi PKK'lı teröristlerden temizlendi.

Jandarma Özel Harekat timleri temizledikleri mahallenin meydanına Türk Bayrağı asıp İstiklal Marşı okudu.

Diyarbakır'da ise iş adamlarını ölümle tehdit eden, PKK'ya para toplayan ve banka soyup, polise silahlı saldırıda bulunan Musa A. yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri, eylem hazırlığında olan Musa A.'nın evine operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan Musa A. gözaltına alındı.

ulusalkanal.com.tr

Şehidin kimliği belli oldu Gündem Bir acı haber daha! Gündem İGDAŞ'tan facia açıklaması Gündem Her derdin devası Anayasa Gündem