Gültekin, özel izinle hasta annesini ziyaret etti

Fatma Gültekin... Ölüm döşeğinde bir ana O... Oğlu da Ergenekon davasından tutuklu olan Mehmet Bedri Gültekin... İki yılın ardından bugün hasret giderdiler. Fatma Gültekin hastalığı nedeniyle çok zor konuşabiliyor. İşte o anne, oğlunun elini tuttu ve sadece bir cümle söyledi.

Abone ol

Ergenekon tutuklusu eski İşçi Partisi Genel Sekreteri Mehmet Bedri Gültekin'e ölüm döşeğinde yatan annesi Fatma Gültekin'i ziyaret etmesi için izin verildi.

10 yıl 6 ay hapis cezası verilen verilen Gültekin, bugün saat 9'da Elazığ Havaalanı'na indi. Gültekin, cezaevi aracıyla Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü.

Yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen Gültekin'i İşçi Partisi üyeleri ve yurttaşlar karşıladı.

Alkışlar eşliğinde cezaevi aracından inen Gültekin'in, ''Operasyonlarla Türkiye'ye kumpas kuruldu. Yıkılacaklar göreceksiniz'' dedi.

Polisler Mehmet Bedri Gültekin'in etrafını sarark partili arkadaşları ve akrabalarıyla kucaklaşmasına izin vermedi. Bu tavır tepkilere neden oldu.

Mehmet Bedri Gültekin solunum yetmezli nedeniyle konuşmakta zorluk çeken Fatma Gültekin'in elinden tuttu, hasret giderdi. Fatma Gültekin'in bir kaç cümle kurabildi, "Doğu Perinçek ve arkadaşların nasıl" diye sordu.

Ziyaret saat 16.00'da sona erdi. Eski İşçi Partisi Genel Sekreteri Mehmet Bedri Gültekin uçakla tekrar Silivri Cezaevi'ne götürüldü.

ulusalkanal.com.tr

Bahçeli'den AKP'ye çağrı Gündem Mumcu: AİHM kararı Türkiye'nin elini güçlendirdi Gündem Abdullah Gül'den TIR açıklaması Gündem Hırsızlar mesken tuttu Gündem