Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya ve rejim güçleri ile devriye hizmetlerini vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi Soçi sürecini anlattı. Soçi mutabakatı kapsamında "Rusya ve Rejim güçleri ile devriye hizmetleri" vereceğiz diyen Erdoğan, "terör koridoruna balyozu indirdik" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 Kasım'da Amerika'ya gidecek. Cebinde ise Trump'ın yolladığı skandal mektup ve Trump'ın görüştüğü teröistin iade talebi olacak...

Abone ol

Amerika ile sağlanan mutabakat ve Soçi'deki tarihi "mutabakat muhtırasının" ardından sahada taşlar yerine oturuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT yayınında konuştu. Bölgedeki gelişmelere ilişkin bilgileri aktardı.

Türkiye için belirleyici olan terör örgütlerinin bölgeden temizlenmesi.

Amerika'nın oyalama sürecine sokuğu Menbiç ile ilgili de Türkiye ve Rusya anlaştı. Bölgede Tür Ordusu'nun gözetimi olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütleri ile işbirliği yapanlara da seslendi. Trump'ın mektubunu ve kırmızı bültenle aranan terörist ile yapılan görüşmeyi hatırlattı, "iadesini isteyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 Kasım'da Wahington'da ABD Başkanı Trump ile görüşecek. Skandal mektup da yanında olacak.

Bu arada Suriye Devleti ile görüşmeleri de istihbari düzeyde devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana ortakları yoluyla da diyaloğun sürdüğünü söyledi.

ulusal.com.tr

Aleksandr Dugin: Türk tankları karşısında ABD geri çekildi Gündem Soçi'de alınan kararlar uygulanmaya başladı Gündem Erdoğan: Terör koridorunu yıkmak için izin almayız Gündem FETÖ'cü Enes Kanter PKK'yı savundu Gündem