Vatan Partisi Ankara adayı Tülin Oygür, Keçiörenlilerle buluştu

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, seçim çalışmalarına Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören’de devam etti. Oygür’un adaylığından duyduğu memnuniyeti ifade eden Keçiörenliler Derneği Başkanı Nesrin Taşkın, Oygür’e destek açıklaması yaptı. Tülin Oygür, Dikmen semtinde de halkın ilgisiyle karşılaştı

Abone ol

Tülin Oygür, Ankara’nın sokaklarını karış karış dolaşıyor, gittiği yerlerde büyük destek görüyor.

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tülin Oygür, hem Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Keçiören’de vatandaşlarla ve kitle örgütü temsilcileriyle buluştu.

İlk olarak Osmanlı Halk Pazarı Esnafları Yapı Kooperatifi’ni ziyaret eden Oygür, Kooperatif Başkanı Kasım Öz ve Kooperatif yöneticileriyle bir araya geldi.

Kooperatif Başkanı Kasım Öz, Oygür’e esnafın sorunlarını anlattı.

Osmanlı Halk Pazarı esnaflarını ziyaret eden Oygür, halkın sorunlarını dinledi.

Pazar ziyaretinin ardından Keçiörenliler Derneği'ni ziyaret eden Oygür, Dernek Başkanı Nesrin Taşkın tarafından ağırlandı.

Oygür’ün adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşkın, destek sözü verdi

Vatan Partisi adayı Oygür’ün bugünkü durağı ise Çankaya’nın Dikmen semti oldu.

Vatan Partisi’nin Dikmen temsilciliğinde partililerle buluşan Oygür, daha sonra esnaf ziyaretleri yaptı.

ulusal.com.tr

Liseliler Mavi Balina'ya karşı harekete geçiyor Gündem "İsmet Özel beyin kanaması geçirmiş! Şu an yoğun bakımda" Gündem Abdullah Ağar açıkladı: Yeni Zelanda saldırısında kullanılan AR-15 silahı ABD ordusunun kullandığı M16/M4 saldırı tüfeklerinin modifiye edilmiş versiyonu Gündem Yeni Zelanda'da camiye saldıran terörist Brenton Harrison Tarrant, 17-20 Mart ve 13 Eylül'de Türkiye'deydi Gündem