Alanya'da 68 yurttaş Vatan Partisi'ne katıldı rozetleri Atilla Uğur taktı

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur Trakya ve Karadeniz Turu'nun ardından bu kez de Akdeniz'deydi. Antalyalıların "Kürşat" yani "yiğit" lakabını taktığı Uğur, PKK'yı Toroslar'a sokmayan komutan olarak da biliniyor. Serik, Gebiz ve Alanya'da yurttaşlarla buluşan Uğur, Serik'te partisinin ilçe binasının açılışını yaptı, Alanya'da 68 yeni üyeye rozet taktı.

Abone ol

Vatan Partisi Türkiye'yi adım adım arşınlamaya devam ediyor. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Trakya, Kardaneniz turundan sonra Akdeniz'e gitti.

Emekli Albay Uğur'un ilk durağı Antalya'nın Serik İlçesinin Gebiz Mahallesi oldu. Uğur, 17 yıl aradan sonra PKK'ya karşı mücadele ettiği topraklarda yurttaşlarla buluştu. Antralyalıların Kürşat lakabını taktığı Albay Uğur, PKK'yı anlatya'ya sokmayan komutan olarak biliniyor...

Davul-zurnayla karşılanan Uğur, Demirciler bölgesinde Gebizlilerle birlikte terör örgütüne karşı verdikleri mücadeleyi hatırlattı.

Gebiz'de üreticilerin sorunlarına da değinen Uğur, Vatan Partisi'nin ekonomi programını anlattı.

Ardından Uğur ve Vatan Partililer Serik'e geçerek yenilenen Vatan Partisi'nin ilçe binasını açtı.

Yörüklerin kalesi Serik'te coşkuyla karşılanan Uğur, birlik mesajları verdi.

Son durak Alanya oldu. Uğur, Vatan Partisi saflarına katılan 68 yeni üyeye rozet taktı.

HABER- KAMERA: DEVRİM DÖNMEZ KOÇAK

ulusalkanal.com.tr

Yol yoksa oy da yok! Yurt 15 günlük bebeğin kahreden ölümü Yurt Uyuşturucu kullanan üniversiteli genç öldü Yurt Tacizle suçlanan öğretmen görevden alındı Yurt