Saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve korumasının öldürüldüğü kalaşnikoflu saldırının görüntüleri ortaya çıktı. İşte İstanbul'un göbeğinde işlenen cinayetin kan donduran görüntüleri.

Abone ol

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve korumasının öldürüldüğü kalaşnikoflu saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'un merkezi semtlerinden Nişantaşı'nda yaşanan kalaşnikoflu saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Nişantaşı'nda Vedat Şahin ile Ferdi Topal'ın öldürüldüğü saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kamera saati, saldırı anında 22:34'ü gösteriyor. Görüntülerde, Vedat Şahin yanındaki 2 kişi ile kaldırımda yürüyor. Bu sırada kırmızı renkli bir otomobil yanlarına kadar yaklaşıyor.

Ve bir anda kurşun yağmuru başlıyor. Aracın camından 3 kişinin üzerine kalaşnikof marka otomatik silahlarla yaylım ateşi açılıyor.

Saldırganlardan biri otomobilden inerek yere düşen 3 kişiye defalarca ateş ediyor.

Saldırganlar kısa bir süre ilerledikten sonra otomobil duruyor. Aşağıya inen saldırganlar, yerde yatanların üzerine tekrar ateş ediyor. Sonra da koşarak otomobile biniyor.

Saldırganlar, otomobile binerek hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Bütün bu yaşananlar 20 saniye içinde olup bitiyor.

ulusalkanal.com.tr

Çağlayan Adliyesi'nde korkutan yangın! Gündem AOÇ davasına müdahil olacaklar Gündem Gülen'in Vakfı'na tahliye Gündem ''Gitmezlerse tartışma sürer!" Gündem