Pakistan'dan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Pakistan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Barış Pınarı Operasyonu'nu desteklediğini açıkladı. Pakistan Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Türkiye'nin insani çabalarını tebrik ettiklerini belirtti.

Abone ol

Pakistan'dan Barış Pınarı Operasyonu'na destek geldi.

Açıklamayı Pakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Muhammed Faysal yaptı. Faysal, Türkiye'nin Suriye'de yürüttüğü siyasi çözüme yönelik adımlarını desteklediklerini açıkladı.

"3,5 milyondan fazla Suriyeli mülteciye nezaketle ev sahipliği yapan Türkiye'nin insani çabalarını tebrik ediyoruz ve Türkiye'nin bölgedeki meşru güvenlik kaygılarını anlıyoruz. Türkiye de Pakistan gibi terör kurbanı olmuş ülkelerden biridir."

Açıklamada, "Pakistan, Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasına ve en kısa zamanda tüm taraflarla bölge ülkelerinin bir araya gelerek sorunun siyasi yollarla çözülmesine ilişkin umudunu korumaktadır." ifadelerine yer verildi.

ulusal.com.tr

Fırat'ın doğusunda YPG/PKK'nın kazdığı tünel ortaya çıkarıldı! İşte o fotoğraflar Gündem Terör örgütü YPG/PKK'nın saldırısında bir anne ve 2 kızı şehit oldu Gündem Son dakika haberleri... Barış Pınarı Harekatı'nda son durum Gündem Son dakika haberleri! Mardin Valiliği: 2 şehit 24 yaralı! Milli Savunma Bakanlığı: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak Gündem