Caddeler, sokaklar ve meydanlar boş kaldı

Salgın günlerinde Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. Bayramın ilk gününde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle caddeler, sokaklar, meydanlar boş kaldı. Kentler sessizliğe büründü. Bayramın şen kahkahaları sadece evlerde vardı.

Abone ol

Caddelerde, sokaklarda, meydanlarda yine sessizlik hakimdi...

Salgın günlerinde Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. Bayramın ilk gününde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle gezdiğimiz sokaklar, geçtiğimiz caddeler, sevdiğimiz meydanlar yine boş kaldı.

Yolları arşınlayıp sevdiklerimize ulaşamadık. Bayram sevincini kentlerimizde şenliğe çeviremedik. Gelecekteki nice güzel günler için bu bayram evde kaldık. Yuvalarımızda bayramı kutladık.

Ülkemizin 81 ilinde de durum aynıydı. Sahillerimizde kameralara işte bu ıssız görüntüler yansıdı.

Kentlerde güvenlik güçlerimiz denetimlerini arttırdı. Vatandaşlar ve trafiğe çıkan araçlar durduruldu. İzin belgeleri kontrol edildi.

Yurttaşlara yaşam kurtaran tedbirler bıkmadan usanmadan tekrardan hatırlatıldı. Kurallara uymayanlara ise idari para cezası kesildi.

Boş kalan meydan ve sokakların tadını da yine kuşlar ve sokaktaki dostlarımız çıkardı.

Market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler ile online satış yapan işletmeler kapalıydı... Bu işletmeler 25 Mayıs Pazartesi ile 26 Mayıs Salı günleri de kapalı olacak.

Fırın, pastane ve tatlıcılar ise hizmet vermeyi sürdürdü. Bayram boyunca da faaliyetlerine devam edecekler.

Kaç bayramlar daha gelip geçer... Yeter ki bugünlerde Evde kal Türkiye...

ulusal.com.tr

Çiftçilerin bayramı uğradıkları zararla gölgelendi Yurt Gaziantep'te 4 kişinin katil zanlısı yakalandı Yurt Türk Kızılay maske üretimine yıllar sonra yeniden başladı Yurt PKK'ya yönelik operasyon: 12 gözaltı Yurt