Hakan Fidan'ın istifası muhalefette de yankı buldu

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifası muhalefette de yankı buldu. CHP Hakan Fidan için "Başbakan olacak" yorumları yaparken, MHP dokunulmazlık zırhı için, Fidan'ın meclise gireceği görüşünde.

Abone ol

"Seçimlere katılacak mı" tartışmalarının ardından, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, görevinden istifa etti. Konuyla ilgili muhalafet partilerinde öne çıkan iki görüş var. Biri, Hakan Fidan'ın Başbakan yapılmak istenmesi, diğer ise meclise girerek dokunulmazlık kazanması. CHP, daha çok ilk ihtimal üzerinde duruyor.

CHP'li Faik Öztrak'ın görüşü, Kılıçdaroğlu'ndan biraz farklı. O, "büyük bir panik" olduğunu, bu nedenle Hakan Fidan'ın dokunulmazlık istediği görüşünde.

MHP'nin görüşü de benzer. PKK ile görüşmeler ve MİT tırları gibi çok tartışılan konular nedeniyle, Hakan Fidan'ın dokunulmazlık zırhı istediği düşünülüyor.

ulusalkanal.com.tr

Tayyip Erdoğan, Fidan'ı Başbakan yapmak, Fidan da dokunulmazlık istiyor Gündem Kılıçdaroğlu: Seçim barajı düşerse Kürt sorunu çözülür Gündem Hakan Fidan'ın adaylığı AKP'yi böldü Gündem Standart and Poor's'tan Bank Asya açıklaması Gündem