PKK saldırısında hayatını kaybeden işçiler defnedildi

Hakkari'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden işçiler son yolculuklarına uğurlandı. Şehit işçilerden Selim Gündüz ve Zeki Ölmez için Yüksekova'da, Mehmet Reşat Keskin için de memleketi Van'da tören düzenlendi.

Abone ol

Hakkari'nin Derecik ilçesinde PKK'lı teröristlerin füze ve uzun namlulu silahlarla saldırısında yaşamını yitiren işçiler son yolculuklarına uğurlandı.

İşçilerden Selim Gündüz ve Zeki Ölmez için Yüksekova'da tören düzenlendi. İşçilerin Türk bayrağına sarılı cansız bedenleri İhsaniye Camisi'nin yanındaki tören alanına götürüldü. Cenaze namazı kılındı.

Şehitlerden Gündüz Kamışlı köyüne bağlı Kilimli mezrasında, Ölmez de Akalın Mahallesi'nde dualar eşliğinde toprağa verildi.

Hain saldırıda hayatını kaybeden üç işçiden Mehmet Reşat Keskin'in için de memleketi Van'da tören düzenlendi. Şehit işçinin Türk bayrağına sarılı cansız bedeni Edremit ilçesinde Eski Eminpaşa Camisi'ne götürüldü.

Kılınan cenaze namazının ardından da Eski Şehir Mezarlığında dualar eşliğinde sonsuzluğa uğurlandı.

Suriye'de Astana kararlılığı Gündem Bakan Çavuşoğlu: ''Irkçılık ve İslam düşmanlığı, AB’nin değerlerini aşındırdı'' Gündem Kasım ayı burs ve kredileri hesaplara yatmaya başladı Gündem PKK/KCK'ya yönelik soruşturmada 26 öğretmen gözaltına alındı Gündem