Kocaeli Kırşehir ve Kırıkkale'de okullar tatil mi? (8 Ocak 2019 Kar Tatili)

Kocaeli, Kırşehir ve Kırıkkale'de okullar yoğun kar yağışından dolayı tatil edildi

Abone ol

Kocaeli

Kocaeli'nin Başiskele ve Gölcük ilçelerindeki tüm okullar ile Derince ve Körfez ilçelerinde taşımalı sistemdeki okullarda kuvvetli kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Alınan bilgiye göre, Başiskele ve Gölcük kaymakamlıklarınca ilçe genelindeki tüm okullar tatil edildi.

Öte yandan, İzmit, Körfez ve Derince kaymakamlıkları da taşımalı sistemdeki okullarda eğitime ara verilmesi kararı aldı.

Daha önce de Kandıra ilçe genelinde eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırılmıştı.

Kırehir

Kırşehir merkez ve ilçelerinde, kar yağışı ve diğer olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün için il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Kırıkkale

Kırıkkale'de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, etkili olan yoğun kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle kent merkezi ve tüm ilçelerde resmi ve özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, rehberlik araştırma merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde bugün eğitime ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

İzmir Urla'da deprem (8 Ocak 2019 son depremler) Yurt Bursa ve Konya'da bugün okullar tatil mi? Açıklama geldi (8 Ocak Salı) Yurt Karaman, Çanakkale ve Balıkesir'de bugün okullar tatil mi? (8 Ocak 2019 Salı) Yurt Bingöl ve ​Adıyaman'da bugün okullar tatil mi? (8 Ocak salı) Yurt