Gülgûn Feyman yangının ardından konuştu: "Ulusal Kanal Türkiye'nin sigortasıdır"

Ulusal Kanal'da Nasıl Yani programı ile ekran karşısına çıkan Gülgûn Feyman, çıkan yangının ardından Can Karadut'un yayınına bağlanarak tüm Ulusal ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek destek çağrısında bulundu.

Abone ol

Ulusal Kanal'da Nasıl Yani programı ile hafta içi her gün ekranlara çıkan Gülgûn Feyman, dün akşam kanal binasında yaşanan yangının ardından Can Karadut'un sunduğu Günaydın Türkiye'ye bağlandı.

Gülgûn Feyman, tüm Ulusal Kanal ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Feyman, yaşanan maddi kayıpların ardından tüm Ulusal Gönüllülerini destek olmaya davet etti.

Herkese geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gülgûn Feyman'ın konuşmasından öne çıkanlar:

- "Can kaybının olmaması, yaralanmamanın olmaması herkesin tesellisi, biz burayı sararız."

- "Ulusal Kanal bir ailedir, Ulusal Kanal annedir, Ulusal Kanal çocuktur, Ulusal Kanal Türkiye'nin sigortasıdır..."

- "Twitter üzerinden bazı kişiler, Ulusal Kanal kendisini yakmış gibi yorumlar yapıyor. Bazı akıl tutulmaları oluyor maalesef. Ulusal Kanal sigorta parasına değil, Ulusal Kanal Türkiye'nin sigortasına taliptir."

- "Ben biliyorum ki dün geceden beri bizim büyük ve güçlü dostlarımız, internet bankacılıklarına sarılıp, destek için koşmuşlardır."

- "Radyonun kurulduğu günü hatırlıyor musun, sevgili Can? Sabah erkenden koştuk geldik radyomuza... O mikrofonlara dokunduk, şimdi yanmış simsiyah olmuşlar... O mikrofonlardan sesimizi sadece Türkiye'ye değil, dünyaya duyurduk."

Ulusal Kanal Avrupa Temsilcisi Ali Derya Doğan yangının ardından herkesi destek olmaya çağırdı: "Düşmanı sevindirmeyelim, ekranımızı karartmayalım" Gündem Halil Nebiler: "Ulusal Kanal bizim şerefimiz, evimiz yandı" Gündem Ulusal Kanal Ana Haber sunucusu Teoman Alili yangını anlattı: "Gri zehirli bir dumanla karşılaştık" Gündem CHP 37. Olağan Kurultayı için geri sayım Gündem