Uşak'tan kötü haber

Kötü haber bu kez Uşak'tan geldi. Kaza yapan bir akaryakıt tankeri için olay yerine giden Sivaslı İlçe Bölük Komutanı Hüseyin Burhan'ın üzerine kamyonet devrildi. Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan şehit düştü. 1 asker ise yaralandı.

Abone ol

Uşak'ta, kaza yapan akaryakıt tankerinin çevresinde güvenlik önlemi almaya çalışan Uşak Sivaslı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan, kaza yerinden geçen ayrı bir kamyonetin üzerine devrilmesi sonucu şehit düştü.

İlk kazada boş yakıt tankeri, yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkaran şarampole yuvarlandı.

Sivaslı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Hüseyin Burhan ve yanındaki Jandarma ekipleri hemen olay yerine gitti.

Ekipler çevrede güvenlik önlemleri aldıkları sırada, bir kamyonet kontrolden çıkarak Hüseyin Burhan’ın üzerine devrildi.

Kıdemli Başçavuş Burhan, olay yerinde şehit oldu. Jandarma er Baran Örenç ise yaralı olarak Uşak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Hüseyin Burhan'ın 2 çocuk babası olduğu ve yaklaşık 6 ay önce Uşak’ta göreve başladığı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

Tamince’den Phaselis açıklaması Yurt Phaselis’te otel kuzuyu kurda teslim etmektir! Yurt Otel inşaatında göçük: 5 yaralı Yurt Firari mahkumların yaraladığı gardiyandan kötü haber Yurt