Bakan Selçuk açıkladı: sınavlar nasıl olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA TV'ye yapılan siber saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Uzaktan eğitim sisteminde sınavların yüz yüze yapılacağını, detayların en kısa sürede açıklanacağını belirtti.

Abone ol

Milli Eğitim BakanıZiya Selçuk, CNN Türk’te yayınlanan Gece Görüşü programına konuk oldu. Eğitimde yaşanan gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

EBA'da yaşanan sorunla ilgili Selçuk, "EBA'ya saldırılar dünyanın çok farklı yerlerinden." dedi. Bakan Selçuk, yaşanan sorunları "Halletmeye çalıştıklarını" söyledi.

Milli Eğitim Bakanı, Bilim Kurulu'nun raporlarına göre bulaş riskinin en yüksek olduğu grubun lise olarak görüldüğünü vurguladı. Yüz yüze eğitime bu gruptan başlamanın riskli olacağına dikkat çekti.

Ziya Selçuk, öğrencilerin ve velilerin merakla beklediği "sınavlar nasıl olacak" sorusuna ilişkin ayrıntıları da verdi. "Eskiden okulda sınavlar nasıl yapılıyorsa öyle olacak" dedi. Eğitim uzaktan da olsa sınavların yüz yüze yapılması planlanıyor.

Uzaktan eğitim onlara çok uzak Eğitim Antalya'da velilerden özel okul isyanı Eğitim Milli Eğitim Bakanlığından EBA açıklaması Eğitim Öğrenciler için büyük seferberlik Eğitim