Galatasaray'da şok gelişme

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Galatasaray'da, bu kritik karşılaşma öncesi şok bir gelişme yaşandı...

Abone ol

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın 18 kişilik maç kadrosuna, herhangi bir sakatlığı ya da cezası olmamasına rağmen, Emre Çolak'ı almadı.

Emre Çolak hatırlanacağı üzere geçtiğimiz salı günü Galatasaray'ın 1-0'lık galibiyetiyle sona eren Mersin İdmanyurdu maçının 59. dakikasında oyundan alınınca Hamza Hamzaoğlu'na tepki göstermişti.

Oyuncu değişikliği tabelasında kendi forma numarasını görünce sinirlenen Emre, saha kenarına geldikten sonra Hamzaoğlu'nun uzattığı eli sıkmamış ve, "Hep ben, hep ben" diye söylenmişti.

Hamza Hamzaoğlu maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Büyütülecek bir olay değil" ifadesini kullanmasına rağmen, genç oyuncuyu affetmediğini bu kararla gösterdi. Hamzaoğlu, formda olduğu bir dönemde Emre'yi kadroya almayarak cezalandırdı.

Milli sporcumuz dünya şampiyonu Spor Stada girme yasağı olunca vinç tutup maçı izledi Spor 32. hafta yarın başlıyor Spor Euroleague'de Final Four heyecanı Spor