Esad ofisine giderken görüntülendi

Amerika ve müttefiklerinin saldırısı, Suriye'yi etkilemedi. Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'ın ofine gittiği görüntüler yayımlandı. Video, Suriye Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter hesabından, "Direnç sabahı" başlığıyla servis edildi. Ayrıca saldırıdan 2 saat sonra Şam sokaklarına çıkan halk, emperyalist saldırıları protesto etti, askerlerle birlikte halay çekti. Bir Suriyeli, "Saldırılardan korkmadığımızı göstermek için buradayız. Ülkemiz saldırılara karşı koyma gücüne sahip. Halk ise orduya ve Başkan'a destek çıkıyor" ifadelerini kullandı

Abone ol

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, ofisinde görüntülendi, halkı saldırılara karşı sokaklara çıktı. Suriye halkı topyekün Amerika ve müttfefiklerinin emperyalist saldırılarına bu görüntülerle yanıt verdi.

Şam'ın bombalanmasından sonra Suriye Cumhurbaşkanlığı Twitter hesabında, "Direnç sabahı" başlığıyla bu videoyu yayınladı.

Videoda Suriye lideri Esad'ın yerel saatle sabah 9'da ofisine giderkenki görüntüsü yeraldı.

Şam'da yaklaşık 8 yıldır emperyalist saldırılara karşı direnen Suriye halkı meydanlara indi.

Saldırılara karşı Suriye bayraklarıyla gösteriler düzenledi. Şam sokaklarında halaylar çekildi.

Bazı noktalarda araçlar konvoy oluşturuldu.

Saldırıyı protesto eden Şam sakinleri, ABD karşıtı sloganlar attı. Bir Suriyeli, "Saldırılardan korkmadığımızı göstermek için buradayız. Ülkemiz saldırılara karşı koyma gücüne sahip. Halk ise orduya ve Başkan'a destek çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte halk günlük hayatına devam etti.

ulusal.com.tr

Ayetullah Hamaney: ABD, Fransa ve İngiltere liderleri canidir Dünya Suriye'ye saldırıya İran Devrim Muhafızları'ndan sert tepki Dünya Azez'de bombalı saldırı Dünya Rusya: Kimyasal saldırı provokasyonunun arkasında İngiltere var Dünya