Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Fetullah Gülen'in iadesiyle ilgili açıklama

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesiyle ilgili olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yaptığı açıklamada, "ABD'ye yüzlerce klasör gönderdik" dedi.

Abone ol

Adalet Bakanı Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda yaptığı açıklamada, "7 Ağustos, 15 Temmuz mesajı nedir derseniz, bundan böyle darbelerin Türkiye'de yapılamayacağının, yapmak isteyenler olursa milletin buna asla izin vermeyeceğinin dosta ve düşmana ilanıdır. 'Ben istiklalimi de istikbalimi de tayin ederim' diyor millet. Ne dışarıdaki güçlerin talimatıyla hareket eden maşalar ne de içimizdeki hainler asla Türkiye'de kader tayini yapamazlar, gelecek tayini yapamazlar." şeklinde konuştu.

"ABD, FETULLAH GÜLEN'İ İADE ETMEZSE..."

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesiyle ilgili olarak Adalet Bakanı Bozdağ, yaptığı açıklamada, "ABD'ye yüzlerce klasör gönderdik. Biz ABD yönetimine empati yapmalarını öneriyoruz. ABD, Gülen'i iade etmezse Türkiye'yi bir teröriste feda etmiş olacaktır. Gülen iade edilmezse, Türkiye-ABD ilişkileri olumsuz etkilenir. Örgütün elebaşısı "Kozmik Oda"dan alınan bilgileri kime aktarıyor?" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Van Gürpınar'da bir polis şehit oldu Gündem Yargıda 1500 kişilik ikinci dalga tasfiye Gündem İstanbul'da pek çok yerde elektrik kesintisi yaşanacak Gündem İşte FETÖ/PDY mensuplarından uymaları istenen ‘gizlilik talimatları' Gündem