Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat: Yargıtay'a başvuruldu. ABD ve İsrail uzantısı örgütleri ülkemizde istemiyoruz

HDP Kapatılsın Kampanyası büyüyor. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, HDP'nin kapatılması için Yargıtay'a başvurduklarını açıkladı. Canpolat, Ulusal Kanal ekranında HDP Kapatılsan Kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.

Abone ol

Türkiye’nin önde gelen kanaat önderleri tarafından başlatılan, 'HDP Kapatılsın Kampanyası büyümeye devam ediyor. Kampanyaya destek veren Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, HDP'nin kapatılması için Yargıtay'a başvurdu.

Ulusal Kanal'da Haber 16 programına konuk olan Canpolat, HDP'nin kapatılması için Yargıtay'a başvurdukları söyledi.

Canpolat: "Bir taraftan Mehmetçiğimiz PKK ile savaşırken bir taraftan PKK'nın uzantısı olan HDP'nin elini kolunu sallayarak bölgedeki insanları aldatmasına, kandırmasına karşı duruyoruz, kabul edemiyoruz" dedi.

"ABD VE İSRAİL UZANTISI ÖRGÜTLERİ ÜLKEMİZDE İSTEMİYORUZ"

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, HDP Kapatılsın Kampanyası hakkındakı düşüncelerini şöyle ifade etti: "ABD ve İsrail uzantısı olan örgütleri ülkemizde istemiyoruz, hak, hukuk, adalet diye slogan atanlar bugün HDP'nin yapmış olduğu sıra dışı ve yasa dışı eylemleri görmezden geldiklerini görüyoruz ve artık yargıyı iş başına davet ediyoruz. Demokratik ölçülerde herkesin parti kurup siyaset yapabilir ama siyaset yapmak ayrı şey, eli kanlı silahlı terör örgütlerinin ülkemizdeki taşeronluğunu yapmak çok ayrı bir şey!

Vatan Partili büyüklerimizin yapmış olduğu; vatanını, milletini seven ordu komutanlarımızın, askerlerimizin, STK'larımızın, siyasi parti liderlerimizin yaptığı bu çıkış yerindedir."

ulusal.com.tr

Yunanistan'ın yeni hayali: "Türkiye-Libya anlaşmasını feshedeceğiz" Gündem Karlov suikasti davası görüldü Gündem ABD'den bölücü terör örgütlerini birleştirme planı Gündem BM Genel Kurul Başkanlığı'na bir Türk getirildi Gündem