Şehitlere son görev

Diyarbakır ve Şırnak'taki PKK saldırılarında şehit olan askerler binlerce vatandaş tarafındna son yolculuklarına uğurlandı. Manisa ve Sivas'taki cenaze törenlerinde terör örgütü pkkya öfke hakimdi.

Abone ol

PKK saldırılarında şehit olan Astsubay Sadık Uluocak ile Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer, memleketlerinde ebediyete uğurlandı.

Şehit Astsubay Uluocak için ilk tören Ankara'da yapıldı. Şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşı daha sonra karayolu ile memleketi Sivas'a gönderildi.

Sivaslılar, şehidi yüzlerce araçtan oluşan konvoy ve "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganlarıyla karşıladı.

Evli ve 3 çocuk babası şehit Uluocak için Hükümet Konağı önünde tören düzenledi. Cenaze namazını şehidin imam olan kardeşi kıldırdı. Uluocak, Hacıilyas Köyü'nde toprağa verildi.

Astsubay Uluocak'ın görev süresi 2012 yılında dolmuş ancak çocuklarını okutabilmek için emekliliği reddetmişti.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yola döşenen patlayıcıların infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer ise memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Manisalılar şehidi cadde ve sokaklara astıkları Türk bayraklarıyla karşıladı.

Söğütlü Camiinde kılınan cenaze namazına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, şehidin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Denizer'in naaşı Akhisar Şehitliği'nde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

115 bin öğrenci okuluna gidemedi Gündem Türkiye'ye siber saldırı Gündem Zehra Yamaç son yolculuğuna uğurlandı! Gündem Devrim Şehidi Kubilay İstanbul'da anıldı Gündem