Tarım müdürü üreticileri dinliyor

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden olan İzmir’de bugünlerde örnek bir çalışmaya imza atılıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sorunlara hızlı çözüm bulmak için her hafta farklı bir ilçede üretici ve muhtarlarla buluşuyor.

Abone ol

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, gerçekleştirdikleri örnek çalışmayla üreticilerin sorunlarına mercek tutuyor.

“Tarımda Muhtarlarla Konuşuyoruz” etkinlikleri kapsamında “Cumartesi Buluşmaları” adıyla her hafta farklı bir ilçede toplanılıyor.

Ağırlıklı olarak kırsal mahallelerde gerçekleşen toplantılarda, üreticilerin sorunlarını dinleyen İzmir İl Tarım Müdürü Mustafa Özen, sonrasında muhtarlarla buluşarak taleplerini tek tek not ediyor.

Bugüne kadar 16 ilçede toplam 400’e yakın muhtarı dinlediğini belirten İzmir İl Tarım Müdürü Mustafa Özen, "12 ay tarımın gerçekleştiği bir şehirde 12 ay üretimin yanında olmalıyız" dedi.

Selçuk’taki etkinliğe katılan Muhtarlardan, Raykan Olgun ve Nazmi Tabak gerçekleşen toplantıdan ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği toplantılar, çeşitli ilçelerde devam edecek.

Bitlis'te arama yapılan otomobilde uyuşturucu, ruhsatsız tabancalar, altın ve para bulundu Yurt Manisa'da uyuşturucu operasyonu Yurt Tekirdağ'da sahte içki imal edilen deponun sahibi gözaltına alındı Yurt Adana'da otoyolda bir aracın çarptığı yaya yaşamını yitirdi Yurt