Vahdet yazarı Lütfü Şehsuvaroğlu: Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır

Vahdet gazetesi yazarı Lütfü Şehsuvaroğlu, bugünkü yazısında AİHM'de kazanılan zaferi yazdı.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in yurt dışına çıkış yasağı konusunda hükümeti uyardığını ve ilgililerin olumlu bir davranış ortaya komasını dilediğini ifade eden Şehsuvaroğlu, "Nihayet Doğu Perinçek Avrupa mahkemelerinde ülkemizi savundu ve Ermeni soykırımı yalanının emperyalist bir yalan olduğunu ispatladı" dedi.

İşte Şehsuvaroğlu'nun 'Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır' başlıklı yazısının ilgili kısmı

“Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır.”

Doğu Perinçek Avrupa’da hepimizi ilgilendiren mücadeleden muzaffer olarak döndü.

Kendisini tebrik ediyorum.

Daha önce bu köşede yazdım.

Doğu Perinçek’in yurt dışına çıkış yasağı vardı.

Hükümeti uyardım ve ilgilileri Doğu Perinçek’in yurt dışına çıkışı noktasında olumlu bir davranış ortaya koymalarını diledim. Yoksa stratejik derinlik güme giderdi.

Nihayet Doğu Perinçek Avrupa mahkemelerinde ülkemizi savundu ve Ermeni soykırımı yalanının emperyalist bir yalan olduğunu ispatladı.

Artık mızrak çuvala sığmadı. Bu anlaşıldı. Ermeni yalanları bir yere kadar Avrupa’yı bize karşı ittifaka götürüyordu, Doğu Perinçek’in verdiği mücadele ile artık emperyalist yalanlarla bir yere varılamayacağı Batı tarafından kavrandı.

ulusalkanal.com.tr

Mehmet Türker yazdı: Doğu Perinçek devletin yapamadığını yaptı! 7 düvele karşı zafer kazandı Gündem Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar: Teröristlere ağır zayiat verdirilmiştir Gündem Yalçın Bayer yazdı: 'Darasız hukuk' Gündem Akşam gazetesi yazarı Kayahan Uygur AİHM zaferini yazdı: Bu karar Avrupalılara verilen bir derstir Gündem