Devlet Bahçeli’den Hulusi Akar açıklaması

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki komuta heyetinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar'ın nikahına katılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Genelkurmay Başkanı'nı ahlaksızca tartışmaya açmak en başta terör örgütünün değirmenine su götürmektir" dedi.

Bahçeli şöyle konuştu:

Genelkurmay Başkanı'nı eleştirinin anlaşılır bir yanı yoktur. Sayın Akar son derece insani olarak bir görevi ifa etmiştir. Malum nikaha katılmasını diline dolayanlar terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir. Terörle mücadelenin bu denli kategorik biçimde sürdüğü dönemde kafa karıştırmak iyi niyetli görülemeyecektir. Genelkurmay Başkanı'nı ahlaksızca tartışmaya açmak en başta terör örgütünün değirmenine su götürmektir. Bu nasıl bir terbiyesizliktir.

ulusalkanal.com.tr

Devlet Bahçeli'den Koray Aydın açıklaması Gündem Devlet Bahçeli'den Koray Aydın açıklaması Gündem Teröristin not defterindeki pişmanlık satırları Gündem Eskişehir'de el bombası bulundu Gündem