“Rum kesimi ile yapılan anlaşma çarpıtıldı“

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin, futbol federasyonu üzerinden Rum Kesimi'ne tabi olmasının yankıları sürüyor. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, eleştiriler üzerine bir basın toplantısı düzenledi. Sertoğulu, hiç kimseye teslim olmadıklarını ve kimsenin boyunduruğu altına girmeyeceklerini söyledi.

Abone ol

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Zurih’te KOP’la yapılan anlaşmaya ilişkin basın toplantısı düzenledi. Sertoğlu, Kıbrıs Futbol Federasyonu'nun Rum Kesimi'ne bağlanmasını kabul etmeyeceklerini yineledi.

Hasan Sertoğlu, anlaşmanın kamuoyunda yalnış yorumlandığını ve çarpıtıldığını vurguladı.

Sertoğlu, uzlaşılacak metni beğense de beğenmese de tartışmaya açacağını, sonra da genel kurulun onayına sunacağını söyledi.

Futbol Federasyonu’nun sahibinin takımlar, kulüpler ve yöneticileri olduğunu ifade eden Sertoğlu, panik yapmaya gerek olmadığını belirtti.

Hasan Sertoğlu ayrıca, sürece destek veren Başbakan Yorgancıoğlu’na ve kendisiyle görüşmeden açıklama yapmak istemeyen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na teşekkür etti.

Hiç kimseye teslim olmadıklarını ve boyunduruğu altına girmeyeceklerini de ifade eden Sertoğlu, belirlenen çizgi ve hedeften sapmadıkları, ülkelerini en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydetti.

ulusalkanal.com.tr

Fırtına yıktı geçti Spor Son hazırlıklar tamamlandı Spor Maçın hazırlıkları devam ediyor Spor Ronaldo, Messi'yi geçti! Spor