Ekşi Elmalar filminin konusu nedir? Ekşi Elmalar filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Yılmaz Erdoğan... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Bu akşam Kanal D ekranlarında 20.15'te yayınlanacak olan film, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosu ve yönetmenliğiyle can buluyor. Güçlü oyuncu kadrosu olan film, sert bir baba ve kızlarının köydeki yaşamlarını konu alıyor.

Abone ol

Yılmaz Erdoğan Vizontele’den 15 yıl sonra Vizontele tadında bir filmle izleyici karşısına çıkıyor ve Anadolu insanının yürek burkan hikayesini, mizah ve gerçekçilikle harmanlıyor… Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Belediye Başkanı Aziz Özay, eşi Ayda ve birbirinden güzel kızları Muazzez, Türkan ve Safiye’nin 1970’li yılların sonunda Hakkari’de muhteşem bir elma bahçesi içindeki evlerinde başlayan hikaye 90’lı yılların sonunda Antalya’da son buluyor.

EKŞİ ELMALAR FRAGMAN

EKŞİ ELMALAR OYUNCU KADROSU

Yılmaz Erdoğan, Songül Öden, Farah Zeynep Abdullah, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk, Cezmi Baskın

ulusal.com.tr

Kurtarıcı filminin konusu nedir? Kurtarıcı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Kurtarıcı filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Medya Yol Arkadaşım filminin konusu ne? Yol Arkadaşım filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Yol Arkadaşım seyirci yorumu... Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 18 Mayıs Pazartesi 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya kaçta? Yemin yayınlanacak mı? Medya FOX yayın akışı... 18 Mayıs Pazartesi 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Eski Köye Yeni Adet ve Şansa Bak filmi saat kaçta? Medya