"Yerel seçimler hedef alınıyor"

Niğde'deki olayla ilgili güvenlik bürokrasisin tepesindeki isim Beşir Atalay'dan da açıklama geldi. Atalay, ''Bana gelen bilgilerde 'Suriye' notu var" dedi. ekonomi Abakaı Bakanı Nihat Zeybekçi ise saldırının "yerel seçimleri hedef aldığını" söyledi.

Abone ol

Niğde'deki saldırı sonrası AKP'den peş peşe açıklamalar geldi. Güvenlik bürokrasisin tepesindeki isim olan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay olaydan kısa bir süre sonra dikkatleri Suriye'ye çeken bir açıklama yaptı. Atalay, ''Bana gelen bilgilerde "Suriye notu var'' dedi.

Atalay "Çok vahim. Seçim ortamını bulandırmak istiyor olabilirler…" ifadelerini kullandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de seçime sürecine işaret etti.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler de gazetecilerin Nİğde'nin Ulukışla ilçesindeki saldırıyla ilgili sorusunu yanıtladı. "Bu bir terör saldırısı. Bunun hedefi de ülkemizin istikrarı, huzuru" var diyen İşler olayı, seçimlere gölge düşürmek için yapılan bir hareket olarak gördüğünü söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Minik Ece Su göz göre göre ölmüş! Gündem Eski AKP'li vekilden yeni parti sinyali Gündem Erdoğan'dan yatak odası vurgusu Gündem Ergenekon ne olacak? Gündem