Kayseri'de okullar bugün tatil edildi! Erciyes Üniversitesi'nde eğitime ara verildi (28 Aralık 2018 Cuma)

Kayseri'de kent merkezi ile Talas ve Hacılar ilçelerinde 28 Aralık Cuma günü eğitime bir gün ara verildi

Abone ol

Kayseri'de kar yağışının ardından etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde bugün ilk ve orta dereceli okullar ile Erciyes Üniversitesinde eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojik tahminler doğrultusunda beklenen buzlanma nedeniyle, merkez Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Kaymakamlıklarca yapılan değerlendirmede de Bünyan, Develi, Akkışla, İncesu, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza, Felahiye, Özvatan, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerinde de bugün okulların tatil edilmesine karar verildi.

Bugün kamuda çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Öte yandan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kötü hava şartları ve buzlanma beklentisi nedeniyle üniversitede eğitime bir gün ara verildiğini, bugün yapılması planlanan sınavların ertelendiğini duyurdu

Twitter'dan açıklama yapan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Meteorolojik tahminler doğrultusunda ilimizde 28 Aralık 2018 Cuma günü aşırı buzlanma beklentisi nedeniyle Melikgazi,Kocasinan,Talas ve Hacılar ilçelerimizde eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Diğer ilçelerimizde Kaymakamlıklarımızca gerekli değerlendirmeler yapılacaktır." dedi.

Kocaeli'de uyuşturucu operasyonu Yurt Aksaray, Gümüşhane ve Bingöl'de bugün okullar tatil mi? (27 Aralık 2018 Perşembe) Yurt Giresun ve Bayburt'ta bugün okullar tatil mi? (27 Aralık 2018 Perşembe) Yurt Malatya Hekimhan, Pütürge, Kuluncak ve Arapgir'de bugün okullar tatil mi? (27 Aralık Perşembe) Yurt