Yan yana 8 tabut!..

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde zehirlenerek evlerinde ölü bulunan Zeyat Ailesi’nin 8 ferdi yan yana defnedildi.. Ailenin İstanbul'da çalışan en büyük oğlu 19 yaşındaki Kemal Zeyat, tabutları görünce sinir krizi geçirdi.

Abone ol

Yan yana 8 tabut...

Gözyaşları baba, anne ve 6 çocuğu için.

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesinde zehirlenerek hayatını kaybeden Zeyat ailesinin 8 ferdi son yolculuklarına uğurlandı.

İstanbul'a çalışmaya gittiği için faciadan 19 yaşındaki Kemal Zeyat sağ kurtulabilmişti. Haberi alınca memleketine giden Zeyat manzara karşısında sinir krizi geçirdi.

Zeyat'ı yakınları güçlükle sakinleştirdi, sağlık ekipleri gence müdahale etti.

İlçe merkezinde kılınan cenaze namazı sonrası baba Abdulkadir ve anne Antika ile çocukları Özlem, Semra, Kenan, Adem, Erdem, Miraç Zeyat Alıntepe köyü mezarlığında defnedildi.

Cenazeler toprağa verilirken, ailenin hayatta kalan tek çocuğu Kemal Zeyat, gözyaşların boğuldu.

Öte yandan Erzurum'da yapılan otopsi sonucunda Zeyat Ailesi'nin kesin ölüm nedenleri henüz belirlenemedi. Ailenin gıda zehirlenmesi ya da tüpgazlı lambadan zehirlendikleri sanılıyor. Kan örnekleri alınan aile bireylerinin ölüm nedenleri, soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'daki etkinliğe Erdoğan, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu katıldı Yurt Eroine emniyet darbesi Yurt Düğün konvoyunda feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Yurt Bucaspor'da gündem Levent Eriş Yurt